Pe podium! Pilotul târgoviștean Adrian Șotîngeanu, locul 2 la Trofeul Audi Brașov 2021

Publicitate

Comportare foarte bună pentru pilotul târgoviștean Adrian Șotîngeanu la Trofeul Audi Brașov 2021, care a reprezentat etapa finală a Campionatului Național de Viteză în Coastă. La capătul unei evoluții foarte bune, pilotul dâmbovițean a terminat concursul la Grupa A pe locul 2, după Istvan Soos Hortea.

Adrian Șotîngeanu a pilotat la ediția din acest an a Trofeului Audi Brașov o mașină Mitsubishi Lancer Evo 9. După ce a terminat în forță, probabil, cel mai cunoscut loc dedicat motorsportului, Drumul Poenii din Brașov, pe o lungime de 5 kilometri, pilotul dâmbovițean a promis că și anul viitor se va afla la startul concurului.

“S-a încheiat Trofeul Audi Brașov 2021 cu un rezultat foarte bun pentru mine după o pauză prea lungă …locul 2 la grupa A… Recunosc că mi-a fost dor de aceste momente, să fiu pe podium la final, să concurez pe un traseu extraordinar de frumos și de rapid, de publicul care creează o atmosferă deosebită și de parcul închis din Livada Poștei care este unic în motorsportul românesc. Le mulțumesc lui Ion Nicolae pentru că a avut încredere să-mi împrumute mașina lui de concurs și lui Savloschi Dragoș pentru suportul tehnic. Ne vedem anul viitor la start!”, a transmis pilotul de raliu Ady Șotîngeanu, după ultima etapă a Campionatului Național Viteză în Coastă, programată la sfârșitul săptămânii trecute.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!