Optimism total la Chindia Târgoviște înaintea meciului cu AFC Hermannstadt din 16-imile Cupei României! Viorel Moldovan: “Îmi doresc să ajungem să disputăm finala”

Publicitate

Chindia Târgoviște are ambiții mari în Cupa României. Oficialii de pe banca tehnică au în vizor…chiar câștigarea trofeului. Antrenorul principal, Viorel Moldovan, vrea să obțină Cupa cu gruparea târgovișteană.

Se pare că, meciul care le-a dat aripi roș-albaștrilor este cel cu FC Botoșani, din campionat, când dâmbovițenii s-au impus cu un categoric 3-0, în fieful moldovenilor. “În perspectiva acestui joc, voi încerca să gestionez cât mai bine și să dau timp de joc și altor jucători. Au nevoie și ei să intre, să  demonstreze și să ne ajute să obținem calificarea în turul următor. Îmi doresc foarte mult acest lucru. Cupa României este o competiție frumoasă, pe care o respect enorm de mult și pe care am câștigat-o ca jucător. Îmi doresc să ajungem să disputăm finala Cupei României. Este drumul cel mai scurt pentru a reuși o performanță frumoasă la finalul unui sezon. Anii trecuți, acest lucru au demonstrat atât AFC Hermannstadt, cât și FC Voluntari. Îmi doresc foarte mult să mergem mai departe și să avem continuitate în rezultate pentru că nu mai așa victoriile ne ridică moralul și tot ale aduc victorii. Nu ar fi o dramă pentru Chindia dacă nu ar merge mai departe. Sunt alte lucruri mai grele și mai dificile care pot fi considerate o dramă. Aici este un joc de fotbal, o competiție. Ne dorim să trecem mai departe și se poate întâmpla orice. Important e să fim pregătiți când intrăm pe teren și să ne facem treaba”, a spus Viorel Moldovan într-o conferință de presă.

Mâine după-amiază, de la ora 16.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, Chindia va întâlni pe AFC Hermannstadt, într-un joc ce va conta pentru 16-imile Cupei României. În partida de mâine, târgoviștenii își doresc un succes și pentru a-și lua revanșa după meciul din campionat când au fost învinși de sibieni cu 2-1.

Sursă foto: realitateadedambovita.net

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!