Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere proteste în aproape toată țara împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu!

Publicitate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere oamenilor să iasă în stradă în număr cât mai mare pentru a-l face pe președintele Klaus Iohannis să regrete numirea în funcția de prim-ministru al lui Florin Cîțu. Acesta spune că președintele trebuie să-și conștientizeze greșeala și să-l înlăture cât mai repede de la putere, pentru ca țara noastră să nu se confrunte cu criza financiară, scrie Realitatea.net.

Marcel Ciolacu a declarat că pentru organizarea manifestațiilor, PSD-iștii vor să organizeze manifestații în cât mai multe orașe. De asemenea, acesta își dorește să propună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, însă nu se știe încă dacă înainte sau după ce vor ieși în stradă:

”Românii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi vor ieşi în stradă şi atunci sub presiunea publică, domnul Iohannis va recunoaşte în sfârşit geşeala pe care a făcut-o numindu-l pe domnul Cîţu prim-ministru şi forţând în spiritul Constituţiei această coaliţie de pierzători. Încurajez oamenii să iasă în stradă. E posibil să facem în fiecare judeţ. Se va lua o decizie, dar categoric se va ajunge la acest demers dacă dl Iohannis nu recunoaşte că a greşit şi să îşi retragă acest Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu la o conferință de presă, potrivit Realitatea.net.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!