Imagini revoltătoare în Târgoviște! O tânără de 22 de ani, lovită cu brutalitate de concubinul său. Reacția Poliției

Publicitate

Imagini revoltătoare, cu comportamentul barbar al unui bărbat din Dâmbovița, au apărut vineri în spațiul public. O tânără de 22 de ani a fost lovită cu brutalitate, cu pumnii și picioarele, de către concubinul acesteia, într-o locuință din Târgoviște.

După apariția imaginilor în spațiul public, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au efectuat o serie de cercetări pentru a-l depista pe bărbatul huligan.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie este agresată, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să comunice următoarele:

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic de către concubinul acesteia.

În urma sesizării, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, faptă prevăzută de art. 199 din Codul Penal.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o tânără de 22 de ani, în urma unui conflict, ar fi fost agresată fizic în ziua de 11 iulie a.c., fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

La data respectivă polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, femeia fiind introdusă într-un centru social.

Ulterior, ordinal de protecție provizoriu a fost infirmat de către instanța de judecată pentru că persoana vătămată s-a împăcat cu bărbatul, retrăgându-și plângerea penală”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!