Conducerea Consiliului Județean, în vizită la Spitalul de Urgență Târgoviște. Ce lucrări se impun

Publicitate

Conducerea județului Dâmbovița, în vizită la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, și vicepreședintele Alin Manole au discutat personalul medical (medici, asistenți, infirmieri, brancardieri) refertitor în special dacă spațiile celei mai mari unități medicale din județ corespund normelor de spațiu și confort.

În cadrul vizitei, în mod special conducerea CJD s-a interesat și de activitatea din cadrul Unității de Primiri Urgențe și timpii de așteptare pentru primire și diagnosticare a persoanelor care solicită intervenții de urgență, știut fiind că de aici se primesc cele mai multe reclamații.

S-a constatat necesitatea realizării unor spații noi, în scopul relocării magaziilor destinate păstrării materialelor igienico-sanitare.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a solicitat conducerii spitalului o analiză privind sumele necesare, în vederea modernizării spațiilor care găzduiesc vestiarele personalului medical și auxiliar.

La finalul vizitei, alături de viceprimarul municipiului Târgoviște, Cătălin Rădulescu, conducerea CJD s-a deplasat în zona parcării ce aparține Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, în perspectiva modernizării și lărgirii acesteia, pentru a face față nevoilor serviciului de urgență.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!