Chindia Târgoviște are probleme mari de lot înaintea duelului cu FC Botoșani. Emil Săndoi nu poate conta pe șase jucători importanți

Publicitate

Chindia Târgoviște are probleme serioase de lot înaintea duelului cu FC Botoșani, programat luni după-amiază, de la ora 17.30, în etapa cu numărul 12 a campionatului. Numai puțin de șase jucători nu pot evolua în partida cu moldovenii din deplasare.

Daniel Florea, Doru Popadiuc și Milan Kocic nu pot juca împotriva botoșănenilor din cauza suspendărilor, apărute după meciul cu FCSB. În schimb, Cornel Dinu, Nikolaos Baxevanos și Mikael Cantave nu pot fi folosiți mâine după-amiază de Emil Săndoi din cauza accidentărilor.

Despre probleme de lot pe care le întâmpină Chindia înaintea partidei cu Botoșani a vorbit și Emil Săndoi, antrenorul principal al roș-albaștrilor.

“Întâlnim o echipă care a realizat multe lucruri frumoase în acest campionat. Noi avem probleme serioase de lot: Florea, Kocic și Popadiuc sunt suspendați, după meciul cu FCSB, iar în plus avem câțiva jucători accidentați.

Am arătat după cealaltă întrerupere a campionatului pragmatismul pe care l-am avut în sezonul trecut. Cred că am revenit la imaginea pe care am arătat-o în campionatul anterior și trebuie să menținem această linie.

Băieții s-au pregătit bine în această perioadă. Vom merge la Botoșani cu gândul de a obține un rezultat pozitiv”, a precizat Emil Săndoi înaintea jocului cu FC Botoșani, pentru site-ul clubului târgoviștean.

În ultimele două sezoane, Chindia a ieșit de fiecare victorioasă în fața grupării din Botoșani, în meciurile din deplasare. în urmă cu două sezoane, Chindia a trecut de Botoșani cu 3-0, iar stagiunea precedentă cu 2-0.

Sursă foto: Facebook Chindiaoficial

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!