Stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște prinde tot mai mult contur. Chindia ar putea susține primul meci acasă în luna decembrie

Publicitate

Stadionul “Eugen Popescu” începe să prindă tot mai mult contur! Lucrările de reabilitare și modernizare sunt în toi, iar arena, cel mai probabil, va fi dată în folosința la sfârșitul anului. Până acum au fost finalizate o bună parte din tribuna I, instalația de nocturnă și gazonul.

În continuare se lucrează la tribuna veche, atât la încăperile de sub tribună, cât și la exterior, dar și la tribuna metalică. În această săptămână au fost comandate tabelele de marcaj și scaunele pentru tribuna care se reabilitează, iar în aproximativ două săptămâni vor ajunge pe șantier și primele gradene noi.

“Nu voi reveni acum asupra dificultăților financiare deosebite pe care le avem, asupra lipsei de suport financiar din partea Guvernului, vă asigur numai că facem TOT ceea ce depinde de noi pentru a finaliza și aceasta investiție, așa cum am finalizat zeci și zeci de alte investiții importante.

În contextul în care la stadion nu se investise NIMIC de 50 de ani, ne-am asumat responsabilitatea unui proiect de aproximativ 10.000.000 euro, suportat exclusiv de către Primărie și vom onora angajamentul pe care ni l-am luat față de târgovișteni.

”Chindia” Târgoviște este un proiect pe care l-am preluat în Liga 3, cu zeci de miliarde datorii (probabil că dacă echipa rămânea acolo, nu întreba astăzi nimeni de stadion), iar susținerea materială a echipei, cu tot ceea ce presupune aceasta (salarii jucători, antrenori, deplasări, echipament, cantonamente, alimentație, zeci de echipe de copii și juniori, teren de antrenament, etc) este asigurată exclusiv de către Primărie și Consiliul Județean Dâmbovița, fără de care FC CHINDIA nu ar exista, fără a mai vorbi de prezența pe prima scenă fotbalistică a țării; Sunt orașe cu bugete mult mai mari, în comparație cu municipiul Târgoviște, care nu susțin echipe în prima ligă: Ploiești, Buzău, Brașov, Sibiu, Iași, Timișoara, Oradea, pentru a da numai câteva exemple”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

Foarte probabil Chindia Târgoviște va susține primul meci acasă în luna decembrie, când arena va beneficia de în cea mai mare parte de o omologare provizorie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!