Peste 140 milioane lei, fonduri nerambursabile, accesate de Primăria Târgoviște. Modernizări și reabilitări în toate domeniile

Publicitate

Peste 140.000.000 lei, fonduri nerambursabile accesate de către Primăria Târgoviște pe programele de finanțare aflate în derulare în acest moment!

Aceasta este valoarea sumelor efectiv atrase în municipiul Târgoviște (bani europeni, PNDL, CNI, Fondul de Mediu). ”Niciodată, orașul nostru nu a cunoscut un motor mai puternic de finanțare ca astăzi. Vorbim de toate domeniile posibile: școli, grădinițe, creșe, parcuri, transport public, infrastructură stradală, cinematograf etc. Și am parcurs numai o treime din drum, valoarea proiectelor aflate în derulare în municipiul Târgoviște cu fonduri NERAMBURSABILE depășind 400.000.000 lei”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Dintre proiectele încheiate sau aflate încă în derulare, amintim reabilitările, extinderile și dotările de unități de învățământ preșcolar și școlar, amenajarea de noi parcuri, achiziționarea de autobuze hybrid și începutul unei modernizări fără precedent a transportului local de persoane, reabilitarea cinematografului Independența, ruina din centrul orașului, acum un imobil modern, inclusiv cu o amenajare exterioară încheiată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!