O tânără arbitră de volei din Târgoviște a murit într-un accident teribil

Publicitate

O tânăra arbitră de volei din Târgoviște, Elena Ivașcu,  a murit, sâmbătă noaptea, într-un accident îngrozitor, pe Autostrada A2, București-Constanța. Tânăra de 23 de ani a decedat după ce mașina în care se afla a intrat în plin în peretele despărțitor dintre benzi, potrivit observatornews.ro. În teribilul accident, alături de târgovișteancă a mai decedat o altă tânără.

După puternicul impact, mașină în care se aflau persoanele decedate a rămas imobilizată pe autostradă, fără nicio lumină aprinsă, care să îi semnalizeze prezența. A fost o chestiune de câteva secunde până când o altă mașină a intrat în plin în cea oprită în parapet, iar alte două persoane au fost rănite.

Tragedia a avut loc la kilometrul 24, pe sensul de mers spre București. După accident, traficul de mers spre capitală a fost paralizat.

La scurtă vreme după de la aflarea tristei vești foarte mulți dintre cei care au cunoscut-o pe tânăra târgovișteancă au transmis mesaje de condoleanțe emoționante în rețelele de socializare.

Asociația Județeană de Volei Dâmbovița

“Colectivul Asociației Județene de Volei Dâmbovița transmite condoleanțe familiei doamnei profesor Daniela Ivașcu, profesor de Educație Fizică și Sport la Colegiul Național “Constantin Carabella” Târgoviște, greu încercate de pierderea fiicei sale, Elena, un tânăr arbitru de volei în cadrul asociației noastre. Suntem alături de familia îndurerată și regretăm dispariția prematură a acesteia.Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Dracula’s Girls

“Colega și prietena noastră, Elena, a încetat din viață în această dimineață, în urma unui teribil accident rutier.  Elena va rămâne mereu cel mai frumos suflet, care a purtat vreodată uniforma noastră.  Ai grijă de noi și de acolo, @elenadaniela98!”

Andra Adiohos Păun – antrenor baschet CSȘ Târgoviște

“Elena ai ars ca o flacără. Nu am apucat să ne bucurăm prea mult de lumina pe care o împrăștiai, pentru că printr-un joc stupid, nedrept, vremelnic al sorții te-ai stins. Lacrimi și durere în urma ta” 🖤

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!