Mircea Diaconu, despre drama de a-și pierde rând pe rând colegii, actori de renume: “Domnule Diaconu, puţini mai trăiţi”

Publicitate

Mircea Diaconu și-a manifestat regretul pentru pierderea colegului și, totodată, prietenului său foarte bun, Ion Caramitru. Cu părere de rău și-a amintit ceea ce cândva i-a spus o persoană pe stradă, și anume faptul că încet-încet toți marii actori și oameni de cultură se sting.

“Nu ştiam cu ce probleme de sănătate se confruntă, ci doar ce se ştia. Am vorbit mai de mult cu el. Nu trebuia să vorbim tot timpul ca să fim, să zic aşa, ca fraţii. Am stat prin cabine, prin turnee toată tinereţea. Din păcate, se adevereşte ce îmi spunea pe stradă un om, la un moment dat: “Domnule Diaconu, puţini mai trăiţi”,  pentru că din generaţiile noastre mai suntem câţiva, din păcate. Ştiam că este în spital, dar în ultima vreme erau veşti liniştitoare”, a declarat acesta, potrivit Dcnews.ro. 

Mircea Diaconu își amintește cum a împărțit scena cot la cot cu Ion Caramitru, cum plecau împreună în turnee prin toată țară, dar mai ales, cum au legat o prietenie care nu s-a lăsat niciodată înfrântă de păreri opuse sau mici neînțelegeri.

“Noi am fost toţi ca fraţii, chiar şi când ne râcâiam între noi sau nu eram de aceleași păreri, tot fraţi eram şi o să fim în continuare şi o să ne ducem unul câte unul şi noi. O parte din viaţă am trăit-o împreună”, mai spune acesta, potrivit Dcnews.ro. 

Ion Caramitru a decedat în urmă cu o săptămână după ce s-a confruntat cu o suferință grea, pricinuită de o infecție în sânge, pe care a depistat-o destul de târziu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!