Membrul partidului AUR, care a fost prins cu droguri în Parlament, și-a dat demisia din toate funcțiile!

Publicitate

Mircea Partenie Gheorgheosu, membru al partidului AUR, a fost primul caz care a intrat în atenția autorităților după ce a intrat în Parlament cu substanțe interzise. Acesta a fost depistat chiar zilele trecute, la controlul de la intrare. Parlamentarul și-a recunoscut fapta, susținând că drogurile erau pentru consumul propriu, menționează Antena3.ro.

După ce cazul a ajuns în fața opiniei publice, Mircea Partenie Gheorgheosu a decis să-și dea demisia din toate funcțiile pe care le deținea, atât din Senat, cât și din partid, fiind vorba, cel mai probabil, de o demisie de onoare.

O astfel de faptă se pedepsește, conform legii, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, însă fostul parlamentar poate scăpa mai ieftin, cu o amendă penală, pentru că este la prima faptă ce acest tip. În ceea ce privește părerea conducerii partidului din care făcea parte, George Simion a declarat că nu avea de gând să ia măsuri radicale în urma acestor fapte, dorind ca mai întâi să se finalizeze ancheta autorităților, mai scrie sursa citată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!