La Cinematograful ”Independența” din Târgoviște, ce va fi redeschis în câteva zile, a început instruirea personalului pentru acreditare

Publicitate

Cinematograful “Independența”, de la ruina din centrul orașului la o clădire modernă, tot mai aproape de marea redeschidere ce va avea loc de Zilele Cetății Târgoviște (perioada 4-8 septembrie).

După reabilitarea și modernizarea clădirii care ajunsese într-un stadiu avansat de degradare, după mulți ani în care a zăcut nefolosită, zilele acestea a fost sistematizată infrastructura stradală adiacentă, iar acum a început și instruirea personalului de specialitate în vederea acreditării!

În urma proiectului de reabilitare, derulat de Primăria Târgoviște prin Compania Națională de Investiții, după eforturi susținute ale actualului primar, Cristian Stan, Cinematograful Independența este acum transformat într-o sală multifuncțională modernă.

În contextul apropiatei reinaugurări, în perimetrul Cinematografului au fost executate lucrări de realizare a peste 100 de locuri de parcare. Acestea vor deservi atât publicul prezent la evenimentele viitoare. Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă va deveni parcare deschisă.

Vă reamintim că, în primă fază, Teatrul Municipal se va ocupa de ceea ce înseamnă gestionarea cinematografului, pe parcurs urmând a fi găsită o altă modalitate de administrare, așa cum a declarat recent edilul de la Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!