Două persoane rănite după coliziunea violentă dintre un autoturism și o autoutilitară, încărcată cu lemne. Victimele au ajuns la spital

Publicitate

Două persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un autoturism și o autoutilitară, încărcată cu lemne, s-au ciocnit violent pe DN 71, la ieșirea din localitatea Ilfoveni, intersecția Cazaci – Racovița. Ambele persoane accidentate au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Asigurarea zonei a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au plecat de la accidentul, produs în urmă cu puțin, tot pe DN 71, în apropierea fabricii Arctic.

“Echipajul de pompieri a fost redirecționat către al doilea accident produs la ieșirea din satul Ilfoveni, intersecție Cazaci-Racovița.

La locul accidentului au fost identificate 2 persoane rănite, ambele dintr-un autovehicul. Conducătorul celuilalt autovehicul implicat era ieșit din acesta. Persoanele au fost evaluate imediat de pompieri, două dintre acestea fiind preluate de echipajul SAJ.

În cazul ambelor accidente, persoanele accidentate au fost transportate la UPU Târgoviște pentru investigații suplimentare”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!