Dâmbovița: Un tânăr a intrat cu mașina în gardul unui imobil, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

Publicitate

Un accident violent s-a produs, sâmbătă seara, pe raza localității Lazuri, din județul Dâmbovița. Un tânăr de 25 ani, din Gura Ocniței, s-a izbit cu mașina în gardul unui imobil. Nefericitul eveniment rutier s-a produs după ce tânărul, fără certificat verde, nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar aceștia au continuat urmărirea șoferului nărăvaș. În urma nefericitului eveniment rutier, tânărului șofer a rămas fără permis pentru o perioadă de 30 de zile, dar totodată a încasat și o amendă în valoare de 1450 de lei.

“În cursul serii trecute, în jurul orei 23.00, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din Gura Ocniței.

Întrucât conducătorul auto nu deținea certificate de vaccinare Covid-19, acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor de la rutieră și și-a continuat deplasarea s-a izbit cu autoturismul de gardul unui imobil, din localitatea Lazuri.

Față de acesta a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 30 de zile, fiind sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 1450 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

De asemenea, tot în cursul serii de sâmbătă, polițiștii au depistat pe Drumul Comunal 156, în localitatea Vizurești, un tânăr de 24 de ani, în timp ce deținea în interiorul unui autoturism 4 cutii de artificii fără a deține documente de proveniență.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută de art. 37 din Legea nr. 126/1995.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!