Veste excelentă! Anticorpi monoclonali ajung și la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Publicitate

Veste excelentă pentru cadrele medicale și pacienții Spitalului Județean de Urgență Târgoviște! Unitatea medicală primește anticorpi monoclonali, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Sănătăți în urmă cu două zile. Spitalului Județean de Urgență Târgoviște în urma propunerii va avea ca repartiție Casivirimab și Imdevimab.

“Republica Serbia a pus la dispoziția României în mod gratuit, un număr de 6365 de flacoane de anticorpi monoclonali de diferite tipuri.
Medicamentele vor fi utilizate pentru tratarea pacienților COVID-19, conform protocolului de tratament COVID-19 decis de comisia de specialitate a MS.

Chiar din această seară de 26 octombrie 2021, Ministerul Sănătății a început distribuția medicamentelor în peste 100 unități sanitare de pe teritoriul țării. Procesul va continua în următoarele zile.

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila apreciază gestul vecinilor noștri și mulțumește pentru sprijin autorităților sanitare din Republica Serbia”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Sănătății.

Lista unităților medicale care primesc anticorpi monoclonali poste fi accesată mai jos:

O nouă dovadă de solidaritate

Repartitie Casivirimab si Imdevimab

Repartitie Bamlanivimab

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!