Teribilim la volan într-un mare oraș al României! Cu ce viteze uluitoare au fost prinși doi șoferi tineri. Ce riscă aceștia

Publicitate

Tot mai mulți șoferi sunt prinși pe șoselele din România conducând băuți, drogați sau rulând cu viteze năucitoare. Este și cazul a doi tineri din județul Dolj.

Sâmbătă, 25 iunie, doi bărbați au rămas fără permis de conducere după ce au fost depistați de polițiști rulând cu viteze demne de …Formula 1!

Primul șofer, un tânăr de 21 de ani, din comuna Podari, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce ce conducea pe un bulevard din orașul Craiova, cu viteza de 179 km/h.

Al doilea conducător auto, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar, în aceeași localitate, cu viteaza de 147 km/h. Pe porțiunea de drum pe care rula cu autoturismul, limita de viteză era de 50 km/h.

Cum au fost prinși conducând cu o viteză cu mult peste limita legală, cei doi șoferi au rămas fără permis de conducere și au fost amendați.

„Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G. nr.195/2002 R., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, reiese dintr-o informare IPJ Dolj

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!