Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte se extinde!

Publicitate

Obiectivul general al proiectului este creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate oferite de Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prin extinderea acestuia şi echiparea sa cu dotări necesare desfăşurării activităţii. Astfel, se propune realizarea unei construcţii noi, care o va extinde pe cea existentă, în partea de nord a spitalului, pe aliniamentul corpului Reumatologie, clădire ce va avea demisol, parter şi 2 etaje.

La demisol, vor fi amplasate vestiarele personalului şi centrala termică. Parterul va găzdui o sală de aşteptare, cu o capacitate de 40 de persoane, un punct de recoltare, cabinetele de ortopedie, oftalmologie şi cardiologie şi săli de tratament. Cabinetul de cardiologie este prevăzut cu o sală EcoDoppler şi testare la efort, precum şi cu un cabinet de explorări funcţionale non-invazive (EKG, EEG). Etajul 1 va cuprinde două secţii, oncologie şi diabet şi boli de nutriţie, separate prin două zone de aşteptare. La etajul 2, va fi situat cabinetul de urologie, cu sala de tratament aferentă şi zona de explorări funcţionale minim invazive (gastroscopie, endoscopie – colonoscopie şi terapia durerii).

Suprafaţa desfăşurată propusă este de 1.700 mp, iar valoarea totală a proiectului este de 10.842.794 lei, cu TVA.

Durata estimată de execuţie este de 26 de luni, iar proiectul a fost depus pe 28 iunie de Consiliul Judeţean Dâmboviţa la ADR Sud Muntenia.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!