Şeful Poliţiei Dâmboviţa, şeful Poliţiei Titu şi patru agenţi, cercetaţi de IGPR după oribila crimă de la coafor

Danil Zepiş, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa
Publicitate

Scandalul continuă în urma crimei de la un coafor din Titu, care a şocat întreaga ţară, un militar înjunghiându-şi fără milă concubine. Şeful Poliţiei Române, chestorul Călin Ioniță, a anunțat că Șeful Poliției Dâmbovița, comisar-șef Danil Zepisi, șeful Poliției din Titu și patru agenți de poliție sunt cercetați de către IGPR, pentru crima din coafor comisă, pentru superficialitate și neîndeplinirea atribuțiilor.

,,Au existat în spaţiul public mai multe afirmaţii ale rudelor femeii ucise, în sensul că starea de tensiune şi ameninţările la care a fost supusă victima fuseseră aduse la cunoştinţa Poliţei din Titu, de mai multe ori, anterior omorului. Am cerut atunci să verific acele afirmaţii şi am cerut Direcţiei Control Intern din cadrul IGPR să facă o investigaţie în acest caz. Vă pot confirma că, în urma verificărilor făcute, s-au identificat posibile abateri disciplinare, motiv pentru care am înaintat materialul conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi am propus cercetarea prealabilă a inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa, pentru că această funcţie intră în competenţa de numire a ministrului“, a precizat Ioniţă, citat de adevărul .ro

Cercetările au început atunci când fosta soție a militarului, Florin Oprea, care și-a ucis concubina, a făcut public un document, care dovedește că poliția din Titu nu a intervenit atunci când li se cereau ajutorul. Aceasta a postat pe contul personal de facebook un certificat medico-legal,  în baza căruia a divorțat, pentru că a fost bătută de soț și transportată la spital cu ambulanță, însoțită și de un polițist. Medicii au precizat în acest document, că femeia a fost agresată fizic de soțul său, dar nu s-a luat nicio măsură împotriva acestuia. Polița a rămas în continuare pasivă asupra acestui caz.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!