Scandal în fotbalul dâmboviţean! Acuzaţii grave! „Ne-a propus 25 de milioane lei vechi în minutul 70”

Publicitate

Ionuț Parghel
Comisia de Competiții și Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița are mari dureri de cap pe speța meciului dintre Recolta Gura Șuții – Olimpicii Ulmi (1-2),  ce a contat pentru etapa a 25-a a campionatului.

La finalul  jocului, oficialii Recoltei au contestat doi jucători de la Ulmi, iar cazul a devenit unul extrem de interesant pentru Comisia condusă de Vasile Stroe. Astfel, în această speță un verdict final se va în următoarea perioadă, când cazul va intra din nou pe masa de lucru a CCD. Chiar dacă Gura Șuții încearcă din rasputeri să întoarcă rezultatul din teren, scandalul cu privire la acest joc a căpătat amploare, unde conducători și jucători din rândul ambelor tabere se acuză reciproc pentru lucruri neortodoxe. “Într-adevăr lucrurile au luat o turnură neașteptată după ce jucătorii noștri au oferit anumite declarații. Adevărul e că adversarii noștri au încercat anumite lucruri, dar nu au putut. Nu știu care dintre jucători au vorbit în teren, dar noi nu am fost de acord să le dăm meciul. Nu știu ce sumă s-a vehiculat, dar noi am spus de la bun început că nu. Am jucat în teren și am câștigat. În schimb, la finalul jocului ei au făcut contestație pe doi jucători de-ai noștri. Unul a fost pe substuire, iar altuia i-a fost contestat dreptul de joc, că nu ar avea dreptul să evolueze la prima echipă, ci doar la adoua și că nu este trecut pe tabelul de 15. Acum decizia în acest sens a rămas în pronunțare la CCD. Cei de la Disciplină trebuie să studieze din nou toate actele. Gura Șuții vrea să câștige contestația, dar nu are nici o șansă. Dacă se va da victoria celor de la Gura Șuții, noi vom  merge cu acest caz mai departe, adică la Federația Română de Fotbal. Ne vom căuta dreptatea și acolo. Noi suntem în regulă și rezultatul trebuie să rămână cel din teren. Noi nu facem jocurile nimănui”, ne-a declarat Cosmin Păun, reprezentatul Primăriei Ulmi la echipa de fotbal din localitate.

Laurențiu Neagu: “Nu toți ne vindem”

O reacție dură pe acest caz a avut și Laurențiu Neagu, jucător la Olimpicii Ulmi, dar și fost component la Recolta Gura Șuții. “Aceste lucruri nu trebuie să vi să pară incredibile. Eu am jucat acolo și ce s-a întâmplat cu noi e pistol cu apă față de ce s-a întâmplat cu alte echipe. Acest lucruri se întâmplă de zece ani la Gura Șuții! Eu înțeleg că unii sunt mai retardați prin fotbalul județean, dar cu siguranță nu sunt toți și nu poate să-i cumpere ală (referire la primarul de Gura Șuții) cu o 100 de lei sau alte sume. Chiar așa trebuie  să stăm când vedem o sută de lei. Nu toți ne vindem așa acum crede el. Bravo celor de Olimpicii Ulmi că nu au vrut să audă de așa ceva, adică să le dea meciul. Ăsta e adevărul. Suma aia care s-a vehiculat  crezi să sunt bani mulți? 25 de milioane lei vechi cât ne-a propus în minutul 70, banii aia sunt mizilic ce i-a rămas lui. Faptul că te tratează ca pe neica nimeni nu ne face nouă bine, la aștia care nu trăim doar din fotbal. Chiar așa ieftini să fim noi ca nație și ca oameni. Să te cumpere orice țăran care nu a jucat fotbal și care nu a practicat niciun sport, doar să-i facă fericiți pe bețivii din tribune. Erau suparați de ce noi am jucat fotbal. Noi am jucat fotbal, iar ei atât au putut. Nu se poate să să ne dăm la o parte. Dacă e așa, ar trebui să nu ne mai prezentăm la Gura Șuții. E simplă treaba. Eu am jucat acolo, dar ce am spus nu reprezintă o răzbunare. Știu mai multe, dar nu vreau să vorbesc fiindcă asta îmi e educația. În tot ce am spus am spus doar adevărul. La sfârșitul jocului, ei au făcut o contestație pe doi jucători și au crezut că pot câștiga acest joc. Prin faptul că ambii jucători s-au prezentat joi la comisie au arătat că au coloană vertebrală  și sunt corecți. Sistemul e infect. Eu nu cred că mai joc mult timp la acest nivel fiindcă îmi e scârbă de ce se întâmplă. Dacă vrea să mă conteste cineva sunt dispus să merg și la detectorul de minciuni. Sunt dispus să merg până în pânzele albe”, ne-a declarat Laurențiu Neagu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!