Pe loc de baraj! Chindia Târgoviște are șansa ei pentru promovarea în Liga 1

Publicitate

Ionuț Parghel
Chindia Târgoviște are șansa ei în acest sezon pentru urcarea în Liga I. Ieri, după-amiază, lângă Turnul Chindiei, formația lui Nicu Croitoru și-a asigurat în totalitate locul pentru barajul promovării pe prima scenă a fotbalului românesc.

La capătul unui duel cu CS Afumați, roș-albaștrii au obținut o victorie la limită, prin care și-au asigurat toate punctele. Astfel, în disputa cu ilfovenii Chindia s-a impus cu 2-1, la capătul reușitelor semnate de Cherchez (21 – penalty) și C. Stoica (65). Pentru Afumați singurul gol a fost marcat de V. Olariu, la începutul reprizei a doua. După succesul cu Afumați, Chindia a acumulat 71 de puncte în clasament și va încheia sezonul pe locul al treilea. Mai mult de atât, până la barajul de promovare pentru Liga I, târgoviștenii vor mai susține un singur joc în campionat, la sfârșitul săptămânii viitoare, în compania liderului Dunărea Călărași, după care în ultima rundă vor sta, dar în același timp vor obține o victorie la “masa verde” după ce Olimpia  Satu Mare s-a retras din campionat la începutul returului. Așadar, disputa cu Călărași va reprezenta pentru Chindia un test util în pespectiva duelurilor din baraj, programate pe 9 și 13 iunie. Cu două runde înainte de finalul stagiunii, Chindia a bifat 20 de victorii, 11 remize și 5 înfrângeri.

Chindia Târgoviște – CS Afumați     2-1 (1-0)
Marcatori: Cherchez (21 –pen), C. Stoica (65)/ V. Olariu (51).
Chindia: Aioani – Martac, Ciobotariu, Acasandrei, Dumitrașcu – Neguț (90+2 Atanase), Pencea, Rogoveanu, C. Stoica (82 C. Dinu) – Florea (78 Nisipeanu), Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.
Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Buzea, V. Olariu – Burlacu (77 Ciochină), Buduroi, Ș. Vasile – Mitu (68 Manole). Antrenor: Vasile Neagu.
Sursă foto: Cătălin Clopotaru

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!