Medicul de familie din Dâmbovița acuzat că a vaccinat fictiv 10 fotbaliști, plasat sub control judiciar

Publicitate

Judecătoria Găești a dispus, sâmbătă, control judiciar pentru 60 de zile pentru medicul de familie din Dâmbovița cercetat că a eliberat adeverințe de vaccinare false pentru 10 fotbaliști de la divizionara C FC Pucioasa. Totodată, instanța a decis că medicul de familie are interdicția, tot pentru 60 de zile, de a exercita profesia.

Tot instanța a mai decis în acest caz arest la domiciliu pentru 30 de zile pentru soțul doctoriței, care este președintele echipei de fotbal dâmbovițene.

“În urma prezentării la Judecătoria Găești a persoanelor de cercetare în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiectiv eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19, față de femeie a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, aceasta având și interdicția de a își exercita profesia, iar față de bărbat măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Joi, doctorița de familie și soțul său au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii dâmbovițeni au efectuat mai multe percheziții. Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Dâmbovița, cele trei descinderi au avut loc în localitățile Pucioasa (sediul clubului), Corbii Mari (cabinetul medicului de familie) și Aninoasa (domiciliul soților).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!