La Târgoviște, străzi asfaltate și trotuare reabilitate pentru prima oară

Publicitate

Încă două investiții importante pe zona de infrastructură a municipiului Târgoviște. Acestea au avut nevoie de avizul prealabil al Ministerului Culturii din punct de vedere al protecției monumentelor istorice, iar acum sunt pregătite în vederea lansării licitației pentru încheierea contractului de execuție.

Astfel, un prim proiect cuprinde străzile Tighina, Herța, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian, Udrea Bălcescu, Plevnei și are o lungime de aproximativ 2,8 km.

Cel de-al doilea proiect cuprinde străzile Viorel Mărceanu, Miron Costin, Plantelor, Pădurii, Nifon, Crângului, Tudorică Popescu – parţial, Stolnicul Constantin Cantacuzino, Ileana Sărăroiu și are o lungime de peste 3,4 km.

”Investițiile vor debuta în acest an, sunt finanțate de la bugetul local și vizează lucrări complexe de modernizare a străzilor și a trotuarelor, cele mai multe dintre acestea urmând să fie asfaltate pentru prima data”, a punctat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Vă amintim că în planurile administrației pentru acest an, în vederea reabilitării și transformării radicale, sunt peste 40 de străzi din municipiul Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!