Înscrieri la Şcoala Populară de Arte “Octav Enigărescu” Târgovişte. Cât costă cursurile de canto, chitară, dansuri sau pictură

Publicitate

Ca în fiecare an, luna septembrie este una încărcată pentru Şcoala Populară de Arte “Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. În această perioadă, se primesc înscrieri la cursurile desfăşurate, urmând ca anul şcolar propriu-zis să debuteze pe 1 octombrie, după încheierea procesului de depunere şi selecţie a dosarelor.

Pe lângă prezentarea documentelor necesare, persoanele interesate trebuie să achite şi o taxă de 40 de lei. Costul unui curs variază între 400 de lei, pentru cele colective şi 460 de lei, pentru cele individuale şi poate fi achitat în două tranşe corespunzătoare semestrelor şcolare.
Şcoala Populară de Arte “Octav Enigărescu” din Târgovişte este o emblemă în ceea ce priveşte cursurile de arte, încă din anul 1969, iar profesorii care activează aici instruiesc copii, tineri, dar şi adulţi deopotrivă, în domeniul artelor scenice şi vizuale, populare sau culte. În cadrul şcolii se desfăşoară atât cursuri cu predare individuală, cum ar fi cele de canto clasic/muzică populară, pian, acordeon, orgă, vioară, chitară dar şi cu predare colectivă – dansuri, pictură, design vestimentar, teatru.
Ataşăm comunicatului de presă pliantul cu oferta educaţională pentru anul şcolar 2017-2018.

Compartimentul Comunicare al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele