Încă un deces în România din cauza caniculei! Un bărbat s-a prăbușit pe stradă în timp ce își ducea gunoiul

Publicitate

Canicula face victime în România! Vineri, 1 iulie, s-a produs un nou deces din cauza valului de căldură care a pus stăpânire pe țara noastră.

Un bărbat de 53 de ani, din Baia Mare, a fost doborât de căldură pe stradă, în timp ce își ducea gunoiul. Acesta a fost găsit căzut între blocuri, dar echipajele de salvare chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

A fost al doilea deces cauzat de caniculă în ultimele zile. Joi, un bărbat a murit și un altul a ajuns în comă, după ce ambii s-au prăbușit pe stradă, răpuși de căldură.

Cel care a murit avea 56 de ani și era din Satu Mare. El a căzut ca secerat, pe stradă, în timp ce își ducea gunoiul la pubelă. Vecinii au sunat la 112, iar un echipaj SMURD a încercat să-l salveze, dar manevrele de resuscitare au eșuat.

Zona cea mai afectată de căldură a fost nordul țării, acolo unde s-au înregistrat temperaturi chiar de peste 40 de grade!

Și acest week-end continuă să fie unul canicular în anumite zone ale țării. În același timp, arșița este însoțită de ploi torențiale de câteva minute.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!