Hotărârea pentru instituirea noilor restricții publicată astăzi în Monitorul Oficial nu cuprinde obligativitatea certificatului verde pentru intrarea în hoteluri sau mall-uri!

Publicitate

Deși Raed Arafat anunțase acest lucru vineri, Hotărârea de Guvern care prevede intrarea în vigoare a noilor restricții nu cuprinde obligativitatea prezentării certificatului verde pentru intrarea în hoteluri sau mall-uri. Potrivit secretarului de stat, accesul în mall-uri urma să fie permis pe baza certificatului verde, care arăta faptul că o persoană este vaccinată, a trecut prin boală în ultimele 180 de zile sau este testată negativ, scrie G4media.ro.

De asemenea, pentru pătrunderea în hoteluri regulile urmau să fie aceleași. Aceste măsuri au fost propuse de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență, însă în momentul în care au fost publicate de Guvern, nu mai apăreau în document.

Singura măsură care vizează situația mall-urilor rămâne cea care impune un interval orar în care se permite intrarea, și anume între 5:00 și 21:00, scrie G4media.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!