Flacăra Moreni, răpusă la scor de neprezentare în campionat

Publicitate

Flacăra Moreni  nu se simte deloc bine în actuala ediție a campionatului. Galben-albaștrii și-au arătat din nou limitele și au fost depășiți, vineri, în etapa a 5-a a Ligii a 3-a, la scor de neprezentare (0-3), pe teren propriu, de către ilfovenii de la CS Tunari. Reușitele Tunariului în jocul cu Flacăra au fost realizate în repriza a doua de Cosmin Ionică (64), Răzvan Milea (84) și Alexandru Dane (86).

Dezastrul pentru morenari în meciul cu Tunari a survenit după eliminarea lui Neacșu, din minutul 58. Cu un om mai puțin pe teren, Flacăra nu a mai putut ține ritmul cu adversarul care a exploatat din plin acest fapt. Eșecul cu Tunari a fost al treilea pentru morenari în acest campionat.

Pentru jocul cu ilfovenii, antrenorul Gabriel Paraschiv a trimis în teren un “11” alcătuit din Pandalache –Niță, E. Matei (46 Iliescu), Oaie – Călin (81 Ilie0, Neacșu, Nicolae (46 Oancea), Vîrtej, R. Matei – Niculăescu, Drăgan (60 Negrea).

După cinci meciuri disputate în acest sezon, Flacăra se află pe locul 8 în Seria C5, cu doar 4 puncte acumulate. Etapa viitoare, în deplasare, „lupii” de pe Cricov întâlnesc Progresul Spartac București, ocupanta primului loc.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!