FC Pucioasa, noul lider al Seriei C5! Astăzi, victorie cu KSE Târgu Secuiesc

Publicitate

FC Pucioasa se simte tot mai bine în actuala stagiune a Ligii a 3-a! Divizionara C dâmbovițeană a devenit noul lider al Seriei C5, după ce a învins fostul lider KSE Târgu Secuiesc, cu scorul de 2-1, pe teren propriu.

După ce oaspeții au deschis scorul prin Tanko Jolty, în primul sfert de oră al întâlnirii, echipa antrenată de Nicu Croitoru și-a arătat colții din plin în actul secund. Pentru început a restabilit egalitatea la 1, prin Nisipeanu (54), iar cu șase minute înainte de ultimul fluier Pucioasa a lovit decisiv, prin Marina, dintr-un penalty.

Împotriva formației din Târgu Secuiesc, Pucioasa a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Ghițescu – Samoilă, Marina, Diță, Calofir – Simion, Țilică, Iamandache, Dragnea – Stoica, Nisipeanu. În actul secund au mai intrat Lungeanu, Enache, Petre și Ene.

După succesul de la Târgu Secuiesc, Pucioasa a acumulat 7 puncte, la fel ca KSE Târgu Secuiesc (7-3), Sepsi OSK II (7-5) și Hermannstadt II (5-4), dar cu un golaveraj mai bun față de cele trei (7-2). Totodată, trebuie ținut cont că puciosenii au un joc mai puțin disputat.

Etapa viitoare, în deplasare, Pucioasa va întâlniri pe Sepsi Sfântu Gheorghe II.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!