Emil Săndoi, după înfrângerea de la Voluntari: “Jucătorii nu mai respectă, joacă după ureche. Anul trecut nu se întâmpla așa ceva”

Publicitate

Chindia Târgoviște a înregistrat, vineri după-amiază, al treilea eșec în acest campionat. În disputa cu FC Voluntari, susținută în deplasare, dâmbovițenii s-au înclinat cu 1-2. La finalul întâlnirii de pe arena “Anghel Iordănescu”, conducerea tehnică a Chindiei a transmis că eșecul a survenit pe fondul unor erori defensive.

”Am jucat slab în prima repriză, și ca așezare în teren am stat prost, și golul lor a venit pe o poziționare greșită, Voluntari ne-a dominat.

Apoi în repriza a doua ne-am revenit, am și dominat jocul, am reușit să egalăm, puteam să facem și 2-1, a avut Neguț o ocazie.

Apoi am primit gol din posesia noastră, adversarul a recuperat, o centrare și Nemec atât a așteptat, este un jucător periculos, un atacant de careu.

Veneam după 3 rezultate în care nu pierdusem. Am luat două goluri și astăzi și asta mă îngrijorează.

Anul trecut nu se întâmpla așa ceva. Se spune că după un sezon bun vine o cădere. Încercăm să evităm, trebuie să fim mult mai responsabili în tot ceea ce făceam pe teren, aici suferim.

Jucătorii nu mai respectă, joacă după ureche, se vede pe teren, nu mai e rigurozitatea de anul trecut. Poate e un avantaj că vine pauza, vom încerca să reglăm toate problemele de care suferim”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, la microfonul Digi Sport.

Până la meciul cu Voluntari, Chindia a mai fost învinsă în acest sezon de Rapid București și CFR Cluj.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!