După faptă și răsplată! Diana Ivăncescu merge într-un cantonament de refacere. “Trebuie să se recupereze”

Publicitate

Rezultatele bune obținute în acest an de atleta Diana Ivăncescu nu au rămas fără urmări. Cum a fost prezentă la Campionatul European și Balcaniadă pentru juniori I, sportiva de la CS Târgoviște a fost recompenstă de FRA cu un stagiu de pregătire la Băile Felix, în perioada 17-29 septembrie. În acest cantonament va merge alături de antrenoarul său Desdemona Banu-Ionescu. Cantonamentul de refacere a picat perfect pentru ambițioasa sportivă, după ce luna viitoare va participa la Campionatul Național de Cros pentru seniori și tineret.

“Acest stagiu de refacere ne ajută foarte mult . Diana trebuie să se recupereze după ce a avut parte de un an încărcat. De asemenea, trebuie să se pregătească bine și pentru Naționalele de cros din luna octombrie. Ea a crescut mult în ultima perioadă. E foarte conștiincioasă și setată în totalitate pe atletism. Important e să fie sănătoasă și să continue activitatea sportivă la fel cum a făcut-o în ultimele luni, când a obținut rezultate importante în competițiile naționale și internaționale”, ne-a precizat Desdemona Banu – Ionescu.

În acest an, Diana a devenit campioană a României la juniori I în proba de 3 000 metri obstacole, iar argint a cucerit la tineret, tot în proba de 3000 m obstacole. În schimb, bronz a obținut la Naționalele de sală pentru juniori I în probele de 1 500 m și 3 000 m plat, la 3000 m obstacole –tineret și la 5000 m – tineret. În schimb, la nivel internațional, a participat la Campionatul European pentru juniori și la Balcaniadele de sală și de vară destinate juniorilor I, unde a terminat de fiecare dată pe locul 4. Diana Ivăncescu va fi singurul sportiv din cadrul cluburilor dâmbovițene care va merge în această toamnă într-un astfel de cantonament de refacere.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele