Doi frați au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost atacați de urs! Se aflau cu oile la păscut

Publicitate

Doi frați de 23 și 14 ani au fost atacați de urs, sâmbătă, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o pășune din satul Lepșa, comuna Tulnici, din județul Vrancea. Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

”Tânărul de 23 de ani a fost cel care a cerut ajutorul forțelor de intervenție.  Echipajul de salvare i-a găsit pe cei doi băieţi cu răni grave. Fraţii au fost transportaţi la spital şi au rămas sub supravegherea medicilor.

Un tânăr de 23 de ani și un adolescent, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o pășune montană din satul Lepșa, comuna Tulnici, au fost atacați de urs.

Tânărul de 23 ani a fost cel care a sunat la 112 (în jurul orei 20:00) și a anunțat evenimentul, dat fiind că adolescentul care îl însoțea fusese mușcat de urs și suferise răni. Imediat spre locul indicat s-au deplasat o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Tânărul de 23 de ani, care prezenta escoriații în partea dorsală, a fost preluat în stare conștientă și cooperantă de echipajul SMURD și transportat la unitatea spitalicească din Vidra.

Adolescentul de 14 ani care prezenta plăgi mușcate la torace, abdomen și membrele superioare și inferioare, a fost preluat în stare conștientă de echipajul SAJ și transportat la U.P.U. Focșani”, se arată într-un comunicat ISU Vrancea, potrivit vrancea24.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!