DÂMBOVIŢA: Maşina fostului viceprimar de la Titu a fost vandalizată! „Cel care a vrut să-mi dea o lecţie a mers prea departe” | FOTO

Publicitate

Maşina fostului viceprimar al oraşului Titu, Teodor Rădoi, a fost vandalizată. Totul s-a întâmplat în plină zi, autorul sau autorii spărgând geamul din spate, fără a sustrage însă ceva din maşină. Teodor Rădoi crede că poate fi vorba de o intimidare şi consideră că s-a mers prea departe.

“Primăvara începe cu o floare, dar şi cu un act de vandalism… A fost 8 Martie, ziua în care ne gândim să dăruim o floare, un zâmbet şi căldură sufletească mamei, bunicii, soţiei, femeilor din viaţa noastră. Aşa m-am gândit să fac şi eu. Am parcat maşina în parcarea publică de peste drum de Primărie şi Şcoala Generală şi am mers la florărie. Nu am lipsit mai mult de 20 minute.  Geamul maşinii mi-a fost spart în plină zi, în plină circulaţie pietonală şi rutieră. Nu aveam lucruri de valoare şi nici nu lipsea nimic. Ce pot să cred din asta? Că există cineva care vrea să mă intimideze? Oricum ar fi, cel care a vrut să îmi dea o lecţie a mers prea departe, este vorba de o infracţiune care a fost adusî deja în atenţia poliţiei. Nu mă las intimidat şi nici atras în josnicia unor asemenea fapte. Mai ales că nu sunt singulare… Familia mea primeşte şi mesaje anonime în plină noapte, cu scopul de a mă denigra… Se pare că unii nu au limite şi mă întreb cât de departe pot merge … Sunt dezamăgit, totuşi, că se întâmpla astfel de lucruri în oraşul nostru, pe care îl consider un loc liniştit cu oameni oneşti, care muncesc din greu pentru familiie lor…”, a postat un mesaj Teodor Rădoi pe profiolul personal de facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!