Copii muncitori, cu pasiuni ce au nevoie și de sprijin financiar. 126 mii lei de la Consiliul Județean către cinci asociații și fundații din Dâmbovița

Publicitate

Astăzi, la Consiliul Județean Dâmbovița, președintele instituției a semnat alte 5 contracte pentru finanțarea a 5 asociații și fundații din Dâmbovița care se implică activ în viața județului nostru.

Este vorba despre suma de 126.000 de lei care merg către copiii pasionați de sport sau de protecția mediului, oricum ar fi copii care aduc recunoaștere județului nostru prin munca și pasiunea lor.

”30 de copii dâmbovițeni vor să planteze 10.000 de puieți de arbori în județul nostru, în încercarea de a lupta cu schimbările climatice care afectează întreaga lume. Și cum să nu sprijini astfel de proiecte și idei!

700 de copii ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște sunt sprijiniți financiar de Consiliul Județean Dâmbovița, astfel încât aceștia să se poată pregăti, în cele mai bune condiții, pentru competițiile la care urmează să participe.

Luna aceasta, la Cluj-Napoca, se va desfășura Campionatul Mondial de Karate WUKF, iar în lotul național sunt și sportivi din Pucioasa.

Ce au toți în comun? Reprezintă cu onoare județul nostru. Le mulțumesc tuturor și le voi fi alături de fiecare dată”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!