Conflict încheiat cu capete sparte în Dâmbovița! Mai mulți fotbaliști de la Unirea Bucșani au fost loviți după coliziunea dintre două autoturisme între localitățile Lazuri și Comișani

Publicitate

Fotbaliștii divizionarei D Unirea Bucșani au fost, sâmbătă de dimineață, implicați într-un scandal imens. Unul dintre autoturismele cu care se deplasau o parte dintre componenții echipei spre Tătărani, acolo unde trebuiau să întâlnească formația Viitorul Voinești, a fost implicat într-un accident rutier între localitățile Lazuri și Comișani.

La scurt timp după accident, între persoanele aflate între cele două mașini a izbucnit un conflict grosolan, care s-a lăsat cu lovituri dureroase în zona capului. Trei dintre persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de lovire și liniștii publice.

“În drum spre meciul de astăzi împotriva celor de la Voinești, echipa noastră în frunte cu delegatul au fost implicați într-un accident rutier în urma căruia doi frați (spunând acolo că ei fac legea) și niște ciobani de pe câmp au luat la bătaie jucătorii noștri. Le-au spart capul, arcada și i-au fugărit cu cuțite pe câmp. Toate astea s-au întâmplat pe drumul de ocolire între Comișani și Lazuri.

Întreaga echipă a fost implicată, iar la fața locului au venit echipaje de poliție și jandarmi și au fost luați la secție pentru declarații, fiind deschis un dosar penal. A fost chemată și ambulanța, iar Voinoiu Eduard și Fanache Mădălin au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sperăm ca domnul Președinte (nr. președintele AJF Dâmbovița), în urma dovezilor pe care le vom prezenta să ne reprogrameze meciul”, se arată într-o informare pe pagina de Facebook a Unirii Bucșani.

La fața locului și-a făcut și un echipaj de Poliție care a făcut mai multe cercetări în acest caz.

“La data de 28 august a.c., în jurul orei 10.45, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un eveniment rutier între localitățile Lazuri și Comișani.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungirea Heleșteului, din direcția Comișani către Lazuri, ar fi acroșat oglinda laterală a altui autoturism condus de un bărbat de 46 de ani.

În urma producerii coliziunii, nu au fost persoane rănite. Totodată, ulterior evenimentului rutier, între patru persoane ar fi izbucnit un conflict, acestea agresându-se reciproc.

Trei dintre aceștia au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii publice, fapte prevăzute de codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a tuturor împrejurărilor”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!