Coliziune puternică între două autocamioane în Dâmbovița. Unul dintre acestea era încărcat cu substanțe periculoase

Publicitate

Două autocamioane au intrat în coliziune, miercuri la orele amiezii, în jurul orei 13.00, pe DN 72, pe raza localității I.L. Caragiale. Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se cu pagube materiale.

Potrivit pompierilor militari, unul dintre autocamioane transporta deșeuri de substanțe periculoase.

“Pompierii de la Detașamentul Moreni intervin în cazul unui accident rutier pe DN 72 în comuna I.L. Caragiale. Din primele informații unul dintre autovehiculele implicate transporta deșeuri de substanțe periculoase.

La locul evenimentului pompierii militari au constatat că sunt implicate două autocamioane. Echipajele de pompieri au verificat starea conducătorilor auto și încărcătura din unul dintre autocamioane, care transporta circa 18 tone de deșeuri lichide cu substanțe periculoase.

Recipientele cu deșeuri nu au fost afectate de accident. Celălalt autocamion nu avea încărcătură. Din fericire nu au fost identificate victime.

S-a acționat pentru asigurare zonă și sablarea carosabilului de scurgerile de lichide. Un echipaj de pompieri rămâne în continuare la locul evenimentului până la eliberarea părții carosabile.

La locul accidentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Moreni și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!