Chindia Târgoviște a transferat un portar de la Dinamo

Publicitate

Portarul Iustin Popescu (23 ani) a devenit cel mai nou component al Chindiei Târgoviște. Craioveanul a fost achiziționat de gruparea dâmbovițeană de la Dinamo București.

Acesta a (re)venit lângă Turnul Chindiei sub formă de împrumut pentru o perioadă de un sezon, dar cu drept de prelungire pentru încă unul. Popescu cunoaște foarte bine Chindia după ce a mai evoluat pe “Eugen Popescu” în urmă cu trei sezoane. Goal-keeperul a fost titularul “buturilor” târgoviștene în stagiunea 2013-2014. Noul portar reprezintă înlocuitorul perfect pentru Cătălin Căbuz, jucător la care Chindia a renunțat în urmă cu doar câteva săptămâni. După ce s-a despărțit de Chindia în 2014, Popescu a mai evoluat la Fortuna Câmpina, Dinamo București, ACS Berceni, Petrolul Ploiești și Unirea Tărlungeni.

Al treilea fotbalist adus de la Dinamo în această vară

Chindia i-a mai achiziționat în această vară de la Dinamo pe Ciubotariu și Neicuțescu. De asemenea, de la formația “câinilor” ar putea face cale întoarsă la Târgoviște și Silviu Oprescu, atacant ce a ajuns la Dinamo la sfâșitul lui 2015. Un alt jucător pe care Chindia la dorit de la Dinamo a fost și Târcoveanu, dar acesta a ales să meargă la Gaz Metan Mediaș, formație dinLiga I.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele