Bătrân ucis în bătaie pentru 800 de lei și două telefoane mobile! Unde s-a produs macabra crimă

Publicitate

O crimă macabră a avut loc în orașul Arad, la începutul acestei săptămâni. Un bătrân de 87 de ani a fost ucis în bătaie de trei tineri, pentru 800 de lei și două telefoane mobile, în propriul său apartament.

Tinerii, o fată și doi băieți, cu vârste între 18 și 20 de ani, plănuise să-l jefuiască pe bătrân, dar într-un final jaful s-a transformat într-o crimă. După mai multe căutări și verificări, oamenii legii au reușit să-i identifice pe tâlhari, care sunt cercetați pentru omor calificat și tâlhărie.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

În noaptea de 10 spre 11 iulie, cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri.

Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să o lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea.

La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 de lei. În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit aradon.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!