Așteptarea a luat sfârșit! A fost redeschis Cinematograful “Independența” din Târgoviște

Publicitate

Bucurie enormă pentru cinefilii dâmbovițeni și nu numai! Astăzi, 8 septembrie, de Sfânta Maria și de Zilele Cetății, a fost redeschis Cinematograful “Independența”, o clădire simbol a municipiului Târgoviște.

Acesta, după o perioadă îndelungată, a fost reabilitat și modernizat printr-un proiect derulat de Primăria Târgoviște prin Compania Națională de Investiții. Cinematograful este unul modern, dotat cu o sală multifuncțională, ce poate găzdui diverse evenimente. Capacitatea acestuia este de 450 de fotolii, totodată dispunând și de locuri pentru persoane cu dizabilități.

În perimetrul Cinematografului au fost executate lucrări de realizare a peste 100 de locuri de parcare. Acestea vor deservi publicul prezent la evenimentele care se vor derula. Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative va deveni parcare deschisă.

În prima fază, Teatrul Municipal se va ocupa de ceea ce înseamnă gestionarea cinematografului, pe parcurs urmând a fi găsită o altă modalitate de administrare.

Astăzi, cinematograful va fi deschis publicului până la ora 18.00 Totodată, foaierul clădirii găzduiește o expoziție  de artă a Filialei Alba Iulia a Uniunii Artiștilor Plastici. La redeschiderea acestuia, pe lângă reprezentanții Primăriei Târgoviște și cei ai Consiliului Județean Dâmbovița a fost prezent și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!