Antivacciniștii promit proteste de amploare pe 1 decembrie. Bogdan Chirieac prevede o situație tragică în spitalele din România de Crăciun

Publicitate

Antivacciniștii promit proteste de amploare pe 1 decembrie, de Ziua României, iar în fața acestei atitudini, analistul politic, Bogdan Chirieac a luat atitudine, spunând că situația din spitale va fi una tragică pe 1 decembrie după aceste evenimente.

”Ce e de făcut acum? În ceea ce privește mitingul de 1 decembrie, felicitări. Asta înseamnă că de Crăciun spitalele vor fi din nou arhipline. Nu că ar fi mai goale acum. La miting nu ai mască, nu ești vaccinat, că de aceea te duci acolo, și așa mai departe. Se duc să demonstreze. E miting neautorizat, nu pățesc nimic. Asta am învățat și eu de la 10 august că poți să mergi la miting neautorizat, că nu pățești nimic. Nu am mască și nu sunt vaccinat. Ce să îmi facă poliția? Să îmi dea cu apă rece pe mine? Ferească Dumnezeu, asta ar mai trebui”, a spus analistul politic, potrivit Dcnews.ro.

De asemenea, acesta a ținut să puncteze faptul că România este o țară slabă, care nu e în stare să-și apare cetățenii în adevăratul sens al cuvântului. Așa cum zicea inclusiv Klaus Ioahnnis, statul a eșuat masiv în lupta cu virusul.

”Statul puternic nu e ce a crezut domnul Băsescu, că poți să iei pe cine vrei tu, pe cine hotărăști tu seara, la șase dimineața l-ai luat din pat. Nu a fost un stat puternic nici acesta, pentru că acum suntem un stat eșuat. Așa cum stau lucrurile acum, nu mai convingi pe nimeni. Lumea s-a împărțit, convinși și neconvinși.

Cu vorba bună nu mai poți convinge pe nimeni. Poți însă să introduci, așa cum s-a introdus în Europa occidentală, anumite măsuri care restrâng drepturile nevaccinaților, că așa s-au vaccinat și pe acolo. Am rămas surprins de faptul că Germania are doar 65% vaccinați și are din nou foarte multe infectări. Austria a introdus o măsură de îți sar dinții din gură, lockdown pentru nevaccinați”, a mai declarat Bogdan Chirieac, potrivit Dcnews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!