Ani grei de închisoare pentru două femei din Dâmbovița! Ce fapte au comis

Publicitate

Ani grei de închisoare pentru două femei din județul Dâmbovița! Marți, polițiștii dâmbovițeni au pus în aplicare două mandate de privare de libertate, pe numele unor femei din localitățile Suseni și Voia. Ambele persoane au fost condamnate pentru săvârșiri ale infracțiunilor de omor și trafic de minori.

“La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Tribunalul Argeș, pe numele unei femei, de 37 de ani, din Suseni.

Aceasta a fost condamnată la executarea a zece ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind depusă la Penitenciarul Târgșor.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Valea mare au pus în aplicare un lat mandat de executare a unei pedepse privative emis de Tribunalul Argeș, pe numele unei femei, de 31 de ani, din localitatea Voia.

Aceasta a fost condamnată la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, find depusă în Penitenciarul Târgșor”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!