Zece juniori dâmbovițeni, selectați pentru a doua fază a Turneului Speranțelor! Ionel Pitaru: “Important va fi să avem doi-trei jucători în selecționata U14 a României”

Publicitate

Ionuț Parghel
Selecționata U14 a Dâmboviței se prezintă din ce în ce mai bine în cadrul proiectului “Turneul Speranțelor”. Coordonată de Ionel Pitaru și antrenată de Cosmin Toboșaru, aceasta a fost de neoprit la un “triunghiular” disputat la Alexandria, la sfârșitul săptămânii trecute, unde au mai luat parte selecționatele Teleormanului și Giurgiului.

Micii fotbaliști dâmbovițeni au trecut la acest “triunghiular” de Giurgiu cu 8-0, iar de Teleorman cu 2-1. Mai mult de atât, la sfârșitul turneului din județul vecin, selecționata Dâmboviței a oferit zece jucători pentru următoarea fază a competiției naționale. Astfel, din cadrul “tringhiularului” disputat la Alexandria s-a format un lot ce cuprinde 17 jucători care va evolua împotriva unei selecționate formate din alți 17 jucători, proveniți din județele Prahova, Ialomița și Călărași. După disputarea acestui joc, din rândul celor două echipe se vor alege cei mai buni 17 jucători, care vor forma selecționata Munteniei. Cei zece jucători dâmbovițeni selectați la finalului turneului din Teleorman au fost Leonard Andrei,  Antonio Dumitru, Fabian Năstase (toți Kinder Târgoviște), M. Pădurariu, Alexandru Petre, Mario Cristea (toți CSȘ Târgoviște), Mihai Jiu, Adrian Terec (ambii Flacăra Moreni), Alexandru Nedelcu (Chindia Târgoviște) și Cristian Constantin (GȘA Nucet). “Este bine că în faza preliminară a turneului am oferit zece jucători. Puteam da și mai mulți, dar important va fi să avem doi-trei jucători  în selecționata U14 a României”, ne-a declarat Ionel Pitaru, coordonatorul selecționatei dâmbovițene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!