Urban Titu ar putea rămâne fără un atacant important! Jucătorul este curtat intens de o echipă din Liga a 4-a

Publicitate

Urban Titu se află foarte aproape de a rămâne fără Marinică Ionică (38 ani)! Atacantul cu ștate vechi la echipe din Ligile a 3-a și 2-a este tot mai tentat să joace la nivel județean în noul sezon.

Veteranul din atacul Urbanului ar putea fi “încorporat” în scurt timp de Voința Pierșinari, componentă a Ligii a 4-a dâmbovițene. Cel care îl dorește neîncetat pe Ionică la Pierșinari este Vali Junghie, președintele clubului.

“Deocamdată sunt discuții în această privință. Nu am definitivat nimic în acest sens. Purtăm discuții pe această temă, la fel cum facem și cu alți fotbaliști importanți. Rămâne să vedem pe cine putem transfera. Mi-ar plăcea ca Ionică să vină la noi, dar trebuie și noi să-i respectăm anumite cerințe. Dacă va accepta posibilitățile noastre, atunci cu drag îl primim”, ne-a declarat conducătorul clubului din Pierșinari.

Ionică a fost stagiunea precedentă și „secundul” lui Silviu Dumitrescu la Titu. Voința a terminat ultimul campionat pe locul 4, după Dentaș Tărtășești, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele