Un bărbat a murit pe loc după ce i-a căzut o creangă de copac în cap. Și-a dat ultima suflare în fața soției

Publicitate

Nenorocire într-o comună din județul Argeș, miercuri după-amiază! Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața după ce creanga unui copac i-a căzut în cap. Incidentul s-a petrecut în localitatea Lerești.

Acesta lucra într-o gospodărie, iar tragedia s-a produs în momentul când toaleta un copac. Bărbatul și-a dat ultima suflare în fața soției. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și au fost nevoiți să constate decesul.

“În după-amiaza zilei de astăzi, 22 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat care efectua lucrări de toaletare a vegetației în grădina unei gospodării din Lerești, a fost lovit în mod accidental de o ramură care s-a rupt de la copacul pe care îl toaleta.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale”, au transmis polițiștii argeșeni, potrivit ziartopdearges.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!