TÂRGOVIŞTE: Tânăr bătut şi tâlhărit noaptea. Agresorul a fost prins

Publicitate

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Ieri, cel în cauză a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. În sarcina bănuitului s-a reținut că, în noaptea de 09 spre 10 aprilie a.c., în timp ce se afla pe o stradă din Târgoviște, prin exercitarea de acte de violență,  i-ar fi sustras unui tânăr 100 de lei și o pereche de căști audio.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă: 

Atunci când vă deplasaţi  prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.

Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia.

Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.

Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!