TÂRGOVIŞTE: Cafea bună la preţuri mici de la EspressoCafe.ro

Stiati ca in Targoviste exista unul din cele mai mari magazine online de cafea din Romania? Chiar din orașul tau, EspressoCafe.ro te poate ajuta sa îți satisfaci cele mai pretențioase gusturi în domeniul cafelei.

Prezent in mediul online din anul 2008 și pe piata locala din anul 2003, EspressoCafe.ro este unul dintre liderii magazinelor de cafea din România. Deține în prezent o gamă largă de produse pentru toate gusturile, la cele mai mici prețuri: cafea boabe, macinată instant, capsule si monodoze de cafea, lapte, ciocolată caldă, ceai, automate de cafea si piese de schimb.

Cu peste 110 tipuri de cafea boabe comercializate, se adreseaza in primul rand sectorului profesional de utilizare al cafelei dar si pentru acasa sau la birou. Își desfasoară activitatea in Targoviste, dar onorează comenzi prin curier și mulțumește clienți din întreaga țară.

Oferă constant reduceri, iar clienții beneficiază de livrare rapidă, transport gratuit, garanție 30 zile, informatii complete despre procesarea si livrarea comenzii, mostre si kit-uri de probă pentru espressoare.

Îi puteți găsi:
– pe site-ul lor, www.espressocafe.ro
– la adresa: Str. Cooperatiei, Nr. 8, Targoviste, jud. Dambovita
– la telefon: 0724.880.908 (Luni-Vineri 9-17) sau 0785.888.444 (Luni-Vineri 8-16)
– pe pagina de facebook Espresso Cafe

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!