Surpriză de proporții pentru două tinere! Au fost cerute în căsătorie de iubiții pompieri la depunerea jurământului militar

Publicitate

Surpriză de proporții pentru două tinere care venise să-și admire iubiții în uniforma de pompier! După ce au depus jurământul militar,  cei doi salvatori s-au așezat în genunchi și-au cerut tinerele în căsătorie. Frumoasele momente s-au consumat, vineri, 24 februarie,  chiar de Dragobete!

Astfel, cei doi pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și-au luat inima în dinți și au făcut pasul cel mare, cu privire la iubitele lor.  Cu casca pe cap, așa cum o cer regulamentele! Din fericire, fetele au acceptat propunerea fără nicio urmă de îndoială, iar momentul a fost imortalizat și apoi povestit pe Facebook.

Gestul celor doi tineri pompieri au fost aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți.

“Aduse în fața mulțimii, nici nu se gândeau la ce va urma. După depunerea jurământului militar de astăzi, doi dintre viitorii salvatori au simțit că și iubirea eternă trebuie expusă.

Cu emoțiile la cote maxime, tinerii și-au dus planul la bun sfârșit și și-au cerut iubitele în căsătorie. Vă lăsăm să vă bucurați de imaginile de mai jos, care își spun cuvântul mai bine decât o descriere, noi putem spune doar atât: casă de piatră!”,  se arată într-o postare pe Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!