Spitalul virtual pentru copii, pagină online de informații și comentarii medicale pediatrice

Publicitate

Spitalul virtual pentru copii sau simplu SVC este un spațiu online în care părinții, pacienții și medicii discută totul despre sănătate, opțiuni de diagnostic și de tratament.

Practic, SVC este o pagină de facebook creată în 11 ianuarie 2017 de dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru la Institutul „Alessandrescu – Rusescu” și profesor la UMF „Carol Davila” din București, locul online unde medicul comentează și oferă informaţii despre probleme legate de îngrijirea copiilor.
De la data deschiderii contului SVC și până în prezent, 33.149 persoane apreciază pagina și 35.049 au ales să o urmărească în mod constant.
În afară de sfaturi și articole utile, se postează materiale de parenting la zi.
Legat de SVC, dr. Mihai Craiu a declarat pentru totuldespremame.ro că îşi propune să educe şi să identifice problemele arzătoare din comunitate, pentru că „există o cerere enormă de comunicare medicală care nu este satisfăcută din păcate de relaţia medic-pacient actuală, în România. Cine ştie?? Poate Spitalul Virtual pentru Copii se va putea prefigura că un posibil model de urmat şi de alţi confraţi…”, a precizat medicul. Pentru cei interesați, SVC poate fi accesată la următorul link: https://www.facebook.com/pg/drCraiuMihai/about/?ref=page_internal

dr. Mihai Craiu
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele