Șocant! Și-a sechestrat și amenințat fiica de doar 4 ani! Copila a fost salvată după o intervenție a mascaților

Publicitate

Caz șocant într-o localitate din județul Neamț! Un bărbat de 64 de ani și-a sechestrat și amenințat propria fiică de numai 4 ani. Acesta a ținut-o ostatică într-un beci pentru a o nu înapoia mamei sale.

Copila a fost salvată după o intervenție a mascaților din mâinile tatălui agresiv. Se pare că, părintele ar fi amenințat-o pe micuță că o strânge de gât.

Pe durata intervenției, polițiștii au fost amenințați cu un topor, dar au reușit să imobilizeze suspectul și să salveze copila care se află în afara oricărui pericol. Până la sosirea mascaților la fața locului, situația a fost ținută sub control de doi negociatori.

Scenele incredibile s-au petrecut duminică seara, când poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răucești.

“La data de 26 martie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răucești, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fostul soț, de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze o minoră, de 4 ani și 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamț.

Polițiștii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvinești, context în care acesta ar fi adresat amenințări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei.

La fața locului, au fost direcționate echipe de intervenție formate din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, Poliția municipiului Piatra-Neamț, luptători și negociatori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț.

În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care împreună cu un alt bărbat de 90 de ani, adresau amenințări folosindu-se de un topor.

În urma intervenției în forță a polițiștilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina (în vârstă de 32 de ani) a bărbatului de 64 de ani.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, pentru stabilizarea cauzelor și condițiilor în care s-a produs acest eveniment”, se arată într-un comunicat IPJ Neamț, potrivit ziarpiatraneamt.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!