Sejururi la mare la prețuri mici. A debutat programul ”Litoralul pentru toți”

Publicitate

Federația Patronatelor din Turismul Românesc – FPTR derulează programul ”Litoralul pentru toți” între 28 august și 1 octombrie 2017. Sejururile în extrasezon sunt oferite la prețuri foarte avantajoase, după cum susține FPTR.

De exemplu, în această toamnă, lansarea ediției ”Litoralul pentru toți” beneficiază de aceleași tarife maximale din ediția din primavara 2017, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea și prețuri inferioare acestor plafoane tarifare.
Pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, tarifele maximale pentru această editie (28.08 – 01.10. 2017 – sejur 6 nopți/persoană) se situează între 205 lei la hotelurile de o stea, fără mic dejun, și merg până la 605 lei la hoteluri de cinci stele, cu mic dejun.
Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pornesc de la 159 lei/6 N/ persoană la hoteluri de o stea, fără mic dejun, și ajung la 469 lei/6 N/persoană la hotel de cinci stele, cu mic dejun.
Detalii despre tarife, lista hotelurilor înscrise în program și condițiile în care vă puteți procura bilete, găsiți pe site-ul FPTR.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!