Redebut pentru Cristian Bălașa! Antrenorul Aninoasei a intrat pe teren în meciul cu Voința Turnu Măgurele. “Vreau să fiu un exemplu pozitiv pentru jucătorii tineri”

Publicitate

Ionuț Parghel
Cristian Bălașa, antrenor la FC Aninoasa, a revenit la sfârșitul săptămânii trecute pe teren ca jucător, după o pauză de 10 ani! Sâmbătă, din postura de tehnician, fostul căpitan al “Micului Ajax” a trecut în cea de fotbalist, la meciul dintre Aninoasa – Turnu Măgurele, încheiat cu scorul de 1-1. Tehnicianul divizionarei C dâmbovițene a intrat pe teren în minutele de prelungire în locul lui Nedelea.

Intrarea lui Bălașa pe teren a însemnat un puternic imbold pentru elevii săi, dar în același timp și colegii săi. Tehnicianul Aninoasei a lăsat de înțeles după meci că va mai îmbrăca tricoul echipei pe care o antrenează până la finalul campionatului. În schimb, tor el a lăsat de înțeles că echipei din apropierea Târgoviștei îi lipsește un lider. “Încet-încet mă voi antrena și voi mai intra pentru că e nevoie. Cea mai mare problemă a echipei noastre este lipsa unui lider pe teren. Dacă aveam un lider făceam mult mai multe puncte. Vreau și cred că voi fi un exemplu pozitiv pentru jucătorii tineri. Trebuie să înțeleagă că fotbalul se joacă cu creierul. El dă comenzile. Iar, munca și ambiția fac și ele parte din succes. Ei trebuie să-și propună obiective. Și în viața de zi cu zi dacă nu ai un obiectiv nu ai cum să reușești. Din vară, obiectivul echipei va fi promovarea. Pentru toți va fi o provocare grea, dar și frumoasă. Cu toții trebuie să fie conștienți că selecția va fi dură. Vor rămâne cei care se dăruiesc și care vor înțelege că fără muncă și sacrificiu nu poți ajunge în ligile superioare. Eu voi fi lângă ei și îi voi ajuta cu toată experiența mea și sfaturi bune”, ne-a declarat Cristian Bălașa. Ultima echipă la care a jucat Cristi Bălașa a fost Concordia Chiajna, în sezonul 2007-2008, la nivelul Ligii a 2-a. Alte echipe pe la care a mai trecut în carieră au fost Oțelul Târgoviște, Chindia Târgoviște, FC Argeș Pitești, Farul Constanța, FC Oradea și FCM Târgoviște. Actualul antrenor al Aninoasei a evoluat în Liga I în 224 de meciuri, la capătul cărora a marcat 26 de goluri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!