Reabilitări de străzi și parcări la Târgoviște. Vezi ce zone se modernizează

Publicitate

Vremea bună a intensificat lucrările edilitare la Târgoviște, unde administrația pare hotărâtă să schimbe lucrurile în bine. Chiar dacă încă sunt multe voci care spun că lucrurile se mișcă prea încet, transformările nu se pot face totuși peste noapte.

Echipele de muncitori ale SC Municipal Construct au deschis mai multe șantiere în câteva cartiere târgoviștene, vizitate ieri de primarul Cristian Stan și conducerea primăriei.

În paralel cu lucrările de amenjare a parcărilor și a spațiilor verzi de pe străzile Crăițelor și Radu Gioglovan, se va interveni substantial și pe strada Constantin Brâncoveanu, blocurile B1-B6, unde va fi reabilitată o zonă de aproximativ 6000 mp.

Tot parcări moderne vor fi amenajate și pe strada Radu cel Mare, între blocul 45 și Școala ”Radu cel Mare”, dar și în zona blocului G8.

Strada Nicolae Iorga va fi asfaltată, se va interveni și la garajele aferente străzilor Urmuz si Ion Ghica, Microraionul V, iar ulterior lucrările de modernizare vor avea ca obiect parcările din Microraionul III.

”Reabilitarea vizează atât asfaltarea, cât și amenajarea trotuarelor, modernizarea iluminatului public sau realizarea unor canalizări pluviale. În paralel, continuă programul de plombare a străzilor, dar și pregătirea investițiilor noi, care se referă la modernizarea și reabilitarea în acest an a peste 30 de străzi, primele lucrări urmând să debuteze chiar luna viitoare”, a precizat primarul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!